Brouwerij de Landing
Drie vrienden die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding bio-ingenieurswetenschappen te Gent, sloegen de handen ineen om hun passie voor bier concreet te maken. De kennis die verworven werd in de 'Koperen Uil' werd vanaf toen in de praktijk omgezet. Vandaag produceert Brouwerij De Landing ambachtelijke, artistieke bieren die zowel liefhebber als leek kunnen bekoren.

IKARUS

IKARUS is een ambachtelijk bruin bier van hoge gisting. Vijf verschillende mouten en drie hopsoorten geven het bier zijn volmondig karakter en aangename bitterheid. De toegevoegde kruiden geven IKARUS dan weer zijn complexe afdronk die tegelijk zacht en intens is. Met veel plezier presenteren wij u dit speciaalbier om van te genieten.

Ikarus comp

BESCHIKBAAR IN 33CL FLES, EN/OF PER BAK VAN 24X33CL
BIJNA UITVERKOCHT!

COLLABORATION BREW XXV

 

Ter ere van de 25ste verjaardag van onze meest geliefde bierkenner, sloegen Brouwerij De Landing en Brouwerij Bier en Karakter de handen in elkaar. XXV is een Belgische interpretatie van de All American IPAs waar onze goede vriend zo van houdt. Een stevige portie Amerikaanse hop, perfect in balans met Belgische mout en onze unieke Belgische gist, is alles wat nodig is voor een uniek verjaardagsbier. Mag dit dan ook de start zijn van een 'New Wave of Belgian IPAs? NEWBIs

XXV comp 

BIJNA UITVERKOCHT!

BESCHIKBAAR IN 33CL FLES, EN/OF PER BAK VAN 24X33CL

Openingsuren

Van dinsdag tot vrijdag: 14u tot 18u

Op zaterdag: 9u tot 12u & 13u tot 16u30

Bestellingen moeten binnen de 10 dagen afgehaald worden. 

Degustatieruimte

Elke zaterdag van 13u tot 18u.