Als geboren en getogen inwoners van Yvegem (dialect voor Ingooigem) zijn de gastbrouwers Koen Avet en zijn zoon Stijn reeds jarenlang gefascineerd door de Belgische biercultuur. Om zich nog verder te verdiepen in het Belgisch bierlandschap, besloten ze om in 2018 lessen te volgen, gedoceerd door een ervaren brouwer van één van de grootste brouwerijen van België. Tijdens deze lessen waar de verschillende brouwtechnieken tot in detail werden besproken, werd hun interesse in die mate aangewakkerd, dat ze besloten te experimenteren met eigen brouwsels. Tientallen proefbrouwsels met verschillende mout-, hop- en gistsoorten brachten hen tot unieke recepten. Zo werden in Yvegem eind 2020 drie hemelse bieren op aarde geboren.

Bieren

Verkrijgbaar per fles 33cl

Yvegem Bruin

Yvegem Bruin met zijn natuurlijke bruine schuimkraag waar verschillende mouten in dit bier de smaak in balans brengen, zorgen voor een intens genot en een zachte afdronk.

Yvegem Blond

Yvegem Blond met de best geselecteerde mout, subtiele mix van hoppen en fruitige gist, laat u genieten van een fluweel zachte smaak met een uiterst aangename afdronk.

Verkrijgbaar per fles 33cl

Verkrijgbaar per fles 33cl

Yvegem Tripel

Yvegem Tripel, dit 4x gehopte bier met een gouden kleur, geeft u een zachte aromatische smaak met een bitter elegante afdronk.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.