De kustbrouwerij begon als thuisbrouwerij in Leffinge (Middelkerke). Na vele geslaagde experimenten besloten we om een stap verder te gaan. Vanaf juni 2014 is ons eerste bier 'Dunekeun' ook voor de rest van de wereld beschikbaar.

Momenteel brouwen we in de installaties van Deca Services in Woesten. Wat er later nog zal gebeuren staat in de sterren geschreven maar is momenteel nog onleesbaar.

De plannen voor de volgende 'Dunekeuns' liggen wel al klaar!

Het is zover! Op vrijdag 19 december 2014 werd de eerste batch van ons nieuw bier 'Dronkenput' gebrouwen. Verkrijgbaar vanaf half maart 2015.

'Dronkenput' wordt een bruin degustatiebier van 8% vol. alc.. Zoals steeds ambachtelijk gebrouwen in de schitterende 'vintage' installatie van brouwerij Deca in Woesten.

Website van de Kustbrouwerij

Dronkenput Bruin 8°

Een eigenzinnig bruin bier met toetsen van zoethout en chocolade. De brouwer vond hier het evenwicht tussen aangenaam bitter, lichtzoet en een tikkeltje gebrande mout. 

Kustbrouwerij005

Verkrijgbaar per bak 24x33cl en per fles 33cl

Dunekeun Winterbier 9%

Een donkere parel die lange winteravonden helpt verzachten. Dit zeer smaakvolle bier rijpt 6 maanden en krijgt zijn bijzondere karakter door een liefdevolle omhelzing van aromatisch hout en jeneverbes.

dunekeunwinter

Verkrijgbaar per bak 24x33cl en per fles 33cl

Dunekeun Goudblond 6.2°

Verfrissend kustbier dat zijn unieke smaak ontleent aan gedroogde rozenbottels van de Duinrozen. Dé verfrissing op een zomers terras.

Kustbrouwerij011

Verkrijgbaar per bak 24x33cl en per fles 33cl

Dronkenput Tripel 8.5°

 

Een krachtig donkerblond bier dat zijn bijzondere smaak ontleent aan een 2 maanden durend rijpingsproces. De onmiskenbare houtsaroma's en stevige afdronk geven het bier zijn apart, robuust karakter.

dronkeputtripel

Verkrijgbaar per bak 24x33cl en per fles 33cl

Openingsuren

Van dinsdag tot vrijdag: 14u tot 18u

Op zaterdag: 9u tot 12u & 13u tot 16u30

Bestellingen moeten binnen de 10 dagen afgehaald worden. 

Degustatieruimte

Elke zaterdag van 13u tot 18u.